sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Cură cu sucuri de fructe

   Nici un aliment nu se compară ca vitalitate și eficiență cu fructele proaspete, care înglobează în ele atât de multe vitamine.
   Vrem să vedem cum putem beneficia de ele la maximum și care sunt afecțiunile pe care le putem trata urmând o cură cu sucuri de fructe.


   Scopurile unei cure cu sucuri de fructe sunt deopotrivă vitaminizarea și tonifierea organismului, dar și spălarea de toxine și reîntinerirea sa.
   În urma unei astfel de cure veti putea da jos cel puțin două-trei kilograme (iar in cazul în care o țineți mai sever, chiar mai multe), dar senzația de ușurime și întinerire care va apărea după aceea vă va da impresia ca v-ați despovărat de o greutate cu mult mai mare.
 

   Iată care sunt, pe scurt, cele mai importante reguli ale unei curei cu sucuri de fructe:
 

   Se consumă zilnic cel puțin un litru și jumătate de suc din fructul sau combinația de fructe alese.Sucul se prepară casnic, cu ajutorul unui storcător electric.
Întotdeauna, sucul se bea înainte de masă cu 20 de minute, așa încât efectul său să nu fie influențat de alte alimente.Durata curei este de minimum 7 zile, putând fi prelungită până la o lună.
 

   Este bine ca sucurile să fie preparate în aceeași zi în care sunt băute și să nu fie păstrate mai mult de câteva ore, fiindcă substanțele active din ele își schimbă compoziția.  

   Hrana pe timpul curei va fi cât mai pură posibil, eliminând complet carnea, zahărul, margarina, alimentele cu aditivi alimentari.
   Pentru persoanele care urmăresc să slăbească sau vor să obțină o dezintoxicare mai puternică, se recomandă ca alimentația în afara sucurilor să fie compusă predominant din crudități.
   Într-o variantă mai dură, dar foarte eficientă în vindecarea bolilor, se recomandă consumarea exclusivă a sucurilor, fără nici un fel de alt aliment, vreme de câteva zile.
   Cu această ultimă metodă pot fi vindecate spectaculos boli cum ar fi cea canceroasă, tumorile benigne, alergiile severe, chisturile ovariene, reumatismul cronic degenerativ, psoriazisul, tromboflebita etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis