marți, 2 februarie 2016

Un minut - și obții corpul la care ai visat

   Probabil știi deja că poți slăbi și îți poți tonifia musculatura dacă faci mișcare în fiecare zi.Trebuie să acorzi doar un minut în fiecare zi pentru a-ți asigura energia de care vei avea nevoie.Astfel, vei arde calorii și îți vei lucra mușchii căpătând formele la care ai visat.

   Renunță la comoditate:
   Dacă urci pe scări și renunți la lift, vei arde de 7 ori mai multe calorii.În plus, la fiecare 3 scări urcate, poți face câte o fandare.


   Pentru rezistența brațelor:
   Pentru a-ți modela masa musculară, trebuie să lucrezi și la rezistența organismului tău.Pentru rezistența brațelor, ia-ți două gantere mici și întinde-te pe spate cu genunchii la piept.Întinde brațele în lateral, perpendicular pe corp, la o distanță de câțiva centimetri de podea.În această poziție poți începe exercițiul ridicându-te de pe podea fără a-ți mișca brațele.Fă două seturi a câte 15 ridicări și vei avea o rezistență a brațelor de invidiat.


   Un exercițiu simplu:
   Stai într-un picior și fă orice exercițiu fizic.Indiferent de ce alegi, caută să-ți păstrezi echilibrul concentrându-te la maxim și încordându-ți fiecare mușchi.




   Exerciții cu mingea:
   Lucrează-ți abdomenul așezându-te pe o minge stabilă.Închide ochii și concentrează-te.Corpul tău va simți că nu se află într-un mediu stabil și astfel, va cere mușchilor o încordare maximă pentru a-ți păstra echilibrul. 


   Mișcare, oricând:
   Profită de pauzele publicitare, atunci când te uiți la TV și fă mișcare.Întinde-te pe podea, în șezut, cu piciorul drept întins și cu stângul îndoit.Cu mâinile la ceafă, fă patru seturi a câte 10 răsuciri astfel încât cotul drept să-ți atingă genunchiul stâng și, alternativ, genunchiul drept.


   Dacă ești la birou, poți urma un program anume care te ajută să îți modelezi corpul:
   Stai așezată cu spatele drept, palmele la ceafă, tălpile sprijinite pe parchet, și răsucește trunchiul în stânga și dreapta privind tavanul.Mișcă-te foarte lent.Ridică-te și așază-te de 30 de ori, menținând genunchii depărtați, stai apoi comod pe scaun, ridică genunchii la piept și atinge cu vârful picioarelor covorul, repetă de 30 de ori.Renunță la chipsuri, sau la alte produse pe care le ronțăi la birou, bea un pahar de apă și bucură-te de fructe și legume crude.


   Fandări:
   Primul și ultimul lucru pe care trebuie să-l faci când te trezești sau când te culci este un set de câte 5 fandări pe fiecare picior.Îți vei întări masa musculară a membrelor inferioare și a fundului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis