miercuri, 3 februarie 2016

Împachetările cu parafină

   Mâinile sunt cele mai expuse părți ale corpului nostru și de aceea trebuie să le îngrijim cum putem mai bine.
   Pe timpul iernii, mâinile îngheață primele și pielea este foarte afectată. 
   În timp, pielea se subțiază, iar bronzul le poate face să arate mult mai bătrâne, cu un aspect pergamentos.
   Stresul are și el o inflență negativă asupra mâinilor noastre deoarece atunci când suntem stresați, pielea are de suferit și se umflă venele.
   O circulație periferică proastă ne afectează mai mult decât am putea crede.

   Mâinile arată primele vârsta pe care o avem, chiar dacă nu ne place asta.

   La spălatul vaselor, ar trebui să folosim mănuși, în anotimpul rece de asemenea ar trebui să le protejăm de frig.
   În legătură cu cremele folosite, trebuie să alegem produse de calitate și care știm că se potrivesc foarte bine cu tipul nostru de piele.Eventual putem cere sfatul unui dermatolog sau unei cosmeticiene.


   Un remediu foarte eficient care ne oferă îngrijire și protecție, este împachetarea cu parafină.Cel mai bine este să facem serii de câte 10 ședințe, ori de câte ori este nevoie.Poate fi de două ori pe an, de trei ori, de patru ori.
   Chiar și când ne facem manichiura, este indicat să încheiem printr-o împachetare cu parafină.Dar în acest caz trebuie să renunțăm la ojă, pentru ca și unghiile să beneficieze de tratament.
   Aceste împachetări nu înseamnă doar o simplă cufundare a mâinilor în baia de parafină.Există câteva tipuri de parafină (cu morcov, cu alge etc.), care reprezintă o combinație între parafină și o anume vitamină. 
   Aceste împachetări sunt extrem de potrivite și persoanelor care suferă de reumatism.
   Prin acest procedeu, circulația periferică se reface, mâinile nu mai sunt mereu reci, vitaminele din amalgamul cu parafină pătrund adânc în dermă.
   În urma împachetărilor cu parafină, aspectul mâinilor dumneavoastră se modifică în bine, iar junghiurile reumatismale sau de altă natură, pot dispărea.Durerile pricinuite de frig, de schimbarea vremii dispar, se estompează până la diminuare totală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis