vineri, 12 februarie 2016

Cum să slăbești 5 kg

   Vă arătăm în articolul de astăzi, câteva modalități de a slăbi 5 kg.Aceste modalități sunt de fapt câteva opțiuni de viață care vă vor proteja silueta sau dacă vreți, câteva trucuri pentru a pierde din greutate fără a face eforturi speciale.Dacă nu aveți niciodată timp, energie, ambiție suficientă pentru a ține o dietă sau dacă ați încercat diete “minune” care promiteau slăbire rapidă și totuși nu ați reușit, aveți acum la îndemână câteva reguli care vă vor ajuta.Dacă veți face mici schimbări în stilul de viață, vă veți bucura de efecte maxime.

   Mâncați puțin și des, nu mese lungi și îmbelșugate.


   Fără telecomandă: dacă sunteți dependentă de televizor și petreceți ore în șir în fața acestuia, trebuie măcar să scăpați de telecomandă.Dacă tot vă pierdeți timpul la televizor, măcar lucrați musculatura picioarelor și a șezutului cu câteva exerciții fizice.

   Faceți o plimbare în fiecare zi, pe jos, indiferent de distanța parcursă.


   Fără băuturi carbogazoase: nu numai pentru că au în compoziție până la 7 lingurițe de zahăr, dar și pentru că s-a descoperit că zahărul conținut de acestea afectează hormonii responsabili cu apetitul, deci veți mânca mai mult.    Dacă aveți vreo pasiune sau vreun talent ascuns este timpul să le scoateți la vedere.Pictura, scrisul, goblenurile sunt hobby-uri care vă ajută să slăbiți.

   Fiți gospodina perfectă mai ales dacă vreți să vă impresionați sotul, atât cu veleitățile de gospodină, cât și cu un corp de zeiță.Trei ore pe săptămână de aspirat și frecat prin casă vă vor scapa de 5 kg în 11 luni. 

   Dormiți suficient deoarece privarea de somn vă face să adunați kilograme fără număr. 

   Spuneți DA grapefruitului: dacă sunteți o “admiratoare” a acestui fruct bogat în vitamina C, sunteți o norocoasă.Îl puteți consuma în fiecare zi, o jumătate de fruct sau 3 pahare de suc.
 

   Alegeți tigaia de teflon și în felul acesta, uleiul va dispărea din câteva rețete, iar asta este un mare avantaj pentru siluetă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis