sâmbătă, 23 iulie 2016

Cum mi s-au părut produsele Forever

   Probabil că tot mai multe persoane au aflat despre produsele Forever, în ultimul timp acestea au devenit foarte populare.
   Și au și de ce, sunt de calitate, accesibile ca preț și au doar ingrediente prietenoase cu mediul și cu noi, oamenii.

   Eu am primit, acum aproximativ o lună de zile, două produse, pe care le-am testat și pe care le-am folosit cu regularitate.   Pasta de dinți Forever Bright Toothgel este o pastă de dinți pe bază de Aloe Vera(35,5%) și propolis, iar scopul ei este să ne asigure strălucirea, igiena și sănătatea danturii.
   Este o pastă de dinți de culoare verde închis, cu o aromă mentolată nu foarte pregnantă, un miros plăcut, care nu pișcă, nu are efecte neplăcute, dimpotrivă curăță foarte bine, are grijă de dinții și gingiile noastre și lasă o respirație proaspătă și o senzație plăcută.
   Îmi place faptul că nu este un produs pretențios, are propolis și Aloe, mă protejează de carii, iar dinții mei rămân curați și strălucitori.
   Pasta se prezintă într-un tub de 130 de grame, iar ca ingrediente le menționez pe cele mai importante: Gel Stabilizat de Aloe Vera, sorbitol, glicerină, propolis, benzoat de sodiu.
   Cel de-al doilea produs testat de la Forever este Deodorantul Stick Ever Shield, tot cu Aloe.
   Acesta are 92 de grame, se consumă extrem de încet și are în lista de ingrediente: Gel Stabilizat de Aloe Vera, stearat de sodiu, apă demineralizată, triclosan.
   Pot spune că acest Deodorant Stick mi-a fost prieten de nădejde în cele mai caniculare zile, m-a protejat de mirosul neplăcut de transpirație și de umiditatea atât de neplăcută, mi-a oferit o senzație de curat, uscat și proaspăt întreaga zi.
   Are un miros fresh, ca o dimineață de vară, chiar aduce puțin cu deodorantele bărbătești, masculine, ceea ce este pe placul meu.
   Mi se pare un mare plus faptul că nu pătează hainele, îmi oferă protecție timp de 24 de ore și o altă bilă albă este lipsa sărurilor de aluminiu dintre ingrediente.
   În concluzie, mă bucură faptul că am reușit să folosesc aceste produse, le recomand cu sinceritate și încredere și sunt sigură că voi mai achiziționa și altele.Mi se pare o afacere bună, comparând calitatea cu prețul și rezultatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis