luni, 1 august 2016

Leacuri pentru ciroza hepatică

   Două cești cu infuzie de pedicuță, una băută dimineața, pe stomacul gol și cealaltă seara, cu 1/2 oră înainte de cină, ajută atât în caz de ciroză hepatică, cât și în caz de boală malignă a ficatului.La 1/4 litru de apă se pune o linguriță de plantă.În plus, se iau 6 înghițituri de ceai de rădăcini de obligeană și 2-3 cești cu ceai de urzici. 

   Ar trebui să fie puse pe regiunea ficatului, pe parcursul zilei, timp de 4 ore, comprese cu bitter suedez, iar compresele cu aburi de coada-calului să fie aplicate pe cât posibil dimineața și după-amiaza câte 2 ore, stând în pat, ca și în timpul nopții.
   Toate compresele trebuie acoperite cu bucăți calde de pânză, ca să nu se producă o senzație de frig din cauza evaporării.




   Siropul de rostopască este un remediu foarte bun care regenerează celulele hepatice.
   Se pune la fiert un litru de apă și după ce dă câteva clocote, se adaugă în el 5 grame de rostopască mărunțită (uscată).Se acoperă vasul cu un capac și se așează la cald timp de 12 ore.Apoi se strecoară și se amestecă cu 200 grame miere de albine, până ce se dizolvă complet.Se strecoară prin tifon și se pune într-o sticlă.
   Din oră în oră, se ia câte o lingură de sirop, de 10 ori pe zi.
   Când primul litru este pe terminate, se prepară al doilea, și se ia în continuare.
   Tratamentul se urmează cât este nevoie și se poate repeta după o pauză de 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis