Este o dietă foarte simplă și aveți mai jos trei variante de meniu pentru mesele de peste zi.
Varianta 1:
Micul dejun: 2 felii de pâine prăjită cu unt degresat, o cană suc de legume, o banană, ceai verde sau ceai de plante.
Prânz: 180 grame friptură de vită slabă, salată de spanac, un măr sau o cană de ananas, apă plată sau ceai de plante.
Gustare: Felii de morcovi, țelină sau fructe, ceai verde sau ceai de plante.
Cină: Anghinare opărită cu suc de lămâie, un cartof dulce, fructe proaspete amestecate: kiwi, struguri, piersici, apă sau ceai de plante.
Varianta 2:
Micul dejun: 2 felii de pâine cu unt sau miere, un ou fiert, o cană suc de ananas, ceai verde sau ceai de plante.
Prânz: Salată de pui: felii de piept de pui, maioneză vegetală, legume, o felie de pâine de secară, 2 prune proaspete sau uscate, apă sau ceai.
Gustare: Semințe de dovleac, nuci, smochine, curmale sau prune uscate.
Cină: Pește la grătar, salată de fasole verde cu suc de lămâie, ceai verde sau ceai de plante.
Varianta 3:
Micul dejun: Orez expandat cu lapte de soia, un ou fiert, o cană suc de ananas, ceai verde sau ceai de plante.
Prânz: 120-180 grame pateu, salată de verdețuri asortată: lăptuci, pătrunjel, ceapă roșie, castravete, morcovi, apă sau ceai de plante.
Gustare: Felii de legume, morcovi, țelină, apă sau ceai de plante.
Cină: Pește la grătar cu legume prăjite, orez brun cu puțin unt, ceai de plante.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu