duminică, 3 aprilie 2016

Dietă de primăvară

   Ziua 1:
   Mic dejun: o ceașcă cafea cu un cub zahăr.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, spanac fiert, o roșie.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.

   Ziua 2:
   Mic dejun: o ceașcă cafea cu un cub zahăr.
   Prânz: 1/2 cutie de șuncă, o cutie iaurt natural.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.

   Ziua 3:
   Mic dejun o ceașcă cafea cu un cub zahăr și o felie pâine prăjită.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, o felie șuncă, salată.
   Cina: țelină fiartă, o roșie, un fruct.

   Ziua 4:
   Mic dejun:o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
   Prânz: 200 ml suc de portocale, o cutie iaurt natural.
   Cina: un ou fiert tare, un morcov ras, o cutie brânză de vaci.

   Ziua 5:
   Mic dejun: un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
   Prânz: 200 grame cod fiert cu zeamă de lămâie, o linguriță unt.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu țelină.

   Ziua 6:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, un morcov mare ras.
   Cina: 1/2 pui, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.




   Ziua 7:
   Mic dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
   Prânz: o salată verde.
   Cina: 200 grame cotlet de miel, un măr.

   Ziua 8:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, spanac fiert, o roșie.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.

   Ziua 9:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr.
   Prânz: 1/2 cutie de șuncă, o cutie iaurt natural.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.

   Ziua 10:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, 1/2 cutie șuncă, salată cu lămâie.
   Cina: țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.

   Ziua 11:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
   Prânz: 200 ml suc de portocale, o cutie iaurt natural.
   Cina: un ou fiert tare, un morcov ras, o cutie brânză de vaci.

   Ziua 12:
   Mic dejun: un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
   Prânz: 200 grame cod fiert cu zeamă de lămâie, o linguriță unt.
   Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu țelină.

   Ziua 13:
   Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
   Prânz: 2 ouă fierte tare, un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
   Cina: 250 grame pui, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis