Ziua 1:
Mic dejun: o ceașcă cafea cu un cub zahăr.
Prânz: 2 ouă fierte tare, spanac fiert, o roșie.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Ziua 2:
Mic dejun: o ceașcă cafea cu un cub zahăr.
Prânz: 1/2 cutie de șuncă, o cutie iaurt natural.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Ziua 3:
Mic dejun o ceașcă cafea cu un cub zahăr și o felie pâine prăjită.
Prânz: 2 ouă fierte tare, o felie șuncă, salată.
Cina: țelină fiartă, o roșie, un fruct.
Ziua 4:
Mic dejun:o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
Prânz: 200 ml suc de portocale, o cutie iaurt natural.
Cina: un ou fiert tare, un morcov ras, o cutie brânză de vaci.
Ziua 5:
Mic dejun: un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
Prânz: 200 grame cod fiert cu zeamă de lămâie, o linguriță unt.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu țelină.
Ziua 6:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
Prânz: 2 ouă fierte tare, un morcov mare ras.
Cina: 1/2 pui, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Ziua 7:
Mic dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
Prânz: o salată verde.
Cina: 200 grame cotlet de miel, un măr.
Ziua 8:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr.
Prânz: 2 ouă fierte tare, spanac fiert, o roșie.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Ziua 9:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr.
Prânz: 1/2 cutie de șuncă, o cutie iaurt natural.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Ziua 10:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
Prânz: 2 ouă fierte tare, 1/2 cutie șuncă, salată cu lămâie.
Cina: țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.
Ziua 11:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
Prânz: 200 ml suc de portocale, o cutie iaurt natural.
Cina: un ou fiert tare, un morcov ras, o cutie brânză de vaci.
Ziua 12:
Mic dejun: un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
Prânz: 200 grame cod fiert cu zeamă de lămâie, o linguriță unt.
Cina: 200 grame friptură vacă, salată verde cu țelină.
Ziua 13:
Mic dejun: o ceașcă cafea, un cub zahăr, o felie pâine prăjită.
Prânz: 2 ouă fierte tare, un morcov mare ras cu zeamă de lămâie.
Cina: 250 grame pui, salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu