Pelinul: cu zeamă de pelin fiert se spală rănile cu puroi.
Pentru afte bucale: în clipa când simţiți ca apare o aftă, luați o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu şi amestecați-o cu salivă.Se ține amestecul în gură o jumătate de oră și se poate repeta operația de 2-3 ori pe zi.
Cucuta: cu zeamă de cucută fiartă şi amestecată cu ulei, se spală rana la muşcătură de şarpe.
Reţetă pentru îngrăşat: amestecaţi 4 linguri cu vârf de lactoză, se găseşte în farmacii, într-un suc de fructe, ceai de plante sau apă.Bine măsurate şi administrate înainte cu o jumătate de oră înainte de prânz şi cină, aceste doze fac ca pacientul să ia în greutate cu 5 kg într-o lună.
Nuca: zeama de nucă verde vindecă pecinginea.
Reţetă pentru slăbit: ca să slăbiţi, amestecaţi 2 ceşti de suc de varză roşie cu o ceașcă de suc de grapefruit.Beţi 3 pahare zilnic înainte de mese.
Dafinul: frunzele de dafin pisate şi fierte cu ulei, vindecă rănile care nu se închid.
Hreanul: potoleşte nervii aţâţaţi.
Castravetele: durerea de cap se linişteşte dacă se pune pe fiecare tâmplă câte o felie de castravete.
Salata: frunzele de salată fierte în apă dau un lichid care curăţă şi înmoaie pielea.
Coada şoricelului: spălăturile cu ceai de coada şoricelului vindecă mameloanele crăpate ale femeilor care alăptează.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu