marți, 5 martie 2013

Trucuri pentru diete lejere

   Astazi vreau sa continui seria dietelor pe care am inceput-o saptamana trecuta.Va prezint cateva sfaturi, care de fapt stau la baza oricarei diete. 
   Se spune ca daca o dieta este drastica, atunci si rezultatele sunt pe masura.Insa, in timp s-a demonstrat ca aceleasi rezultate se pot obtine si daca urmam cateva trucuri mai lejere. Trebuie sa avem rabdare, perseverenta si mai ales sa nu ne descurajam din prima incercare.




   Pe perioada unei diete se beau multe lichide, dar mai ales cateva cani cu ceai verde, pe zi.Astfel, se ard mai multe calorii, iar proprietatile ceaiului verde sunt foarte importante.Vom vorbi depre ceaiul verde si cat de mult ne ajuta, nu doar in cura se slabire,  intr-o postare viitoare.

   Micul dejun este cea mai importanta masa si nu avem voie sub nici o forma sa o sarim , mai ales daca suntem la dieta.Indiferent de ce alimente consumam la micul dejun, de acolo ne luam energia pentru intreaga zi.

   Este foarte important sa controlam temperatura din locul unde ne petrecem activitatea.Organismul consuma calorii pentru  a mentine corpul la valorile normale, atunci cand are de-a face cu temperaturi mai mari sau mai mici decat normalul.Benefica ar fi o temperatura mai mare in timpul verii si mai scazuta iarna, dar nu cu foarte mari diferente.

   O alta modalitate de a arde calorii, este condimentarea mancarii.Un experiment a dovedit ca persoanele care si-au adaugat 10 g de ardei iute in mancare, au ars mai multe calorii in 30 de minute, fata de cei care nu au consumat acest condiment.Tocmai de aceea, cele mai bune creme de remodelare corporala, au in lista de ingrediente, extractul de ardei iute.

   Exercitiile de forta si rezistenta sunt aliatul nostru, mai ales ca o femeie,dupa varsta de 20 de ani,  pierde un kilogram din cantitatea musculara, intr-un an.Poate de aceea femeile se ingrasa in medie 7 kilograme intr-un interval de 10 ani.

   Cat mai multa miscare, cat mai des, iar durata si intensitatea miscarilor conteaza foarte mult.




   Acestea fiind scrise, nu ne mai ramane de facut decat sa ne apucam de treaba si sa ne simtim bine in pielea noastra.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis