joi, 16 iulie 2015

Pentru un bust frumos

   Doamnele și domnișoarele ar da orice pentru un piept frumos și un decolteu tulburător; rar putem întâlni o femeie care să fie pe deplin mulțumită de bustul ei, pieptul este ba prea mic, ba exagerat de mare.
   Orice complex face ca o femeie să devina neîncrezătoare în sine însăși, inhibată, iar de aici nu mai este mult până la o adevărată depresie.
   După naștere sau o dată cu înaintarea în vârstă, pieptul își schimbă inevitabil forma inițială, se lasă și devine încă un motiv de amărăciune.

   Pentru început folosiți o cremă obținută din amestecul a 50 ml de ulei vegetal (preferabil de migdale), 9 picături de ulei de mușcată, 16 picături de ylang-ylang.Masați zilnic cu acestă cremă timp de câteva minute dimineața și seara mușchii pectorali și pieptul.Amestecul respectiv îmbunătățește tonusul muscular și ajută la mărirea pieptului.

   Un alt ajutor de nădejde îl puteți obține de la tinctura de hamei:
   Preparați un ceai de hamei (o lingură de hamei la un pahar de apă și puțin zahăr) și beți câte o jumătate de pahar de 2-3 ori pe zi înainte de masă timp de o lună de zile.La două săptămâni de la începerea tratamentului, veți simți deja efectul: pieptul devine mai plin, mai viguros, mărindu-se cu 1-2 numere.




   Dieta este un alt mod prin care putem avea grijă de sânii noștri, de aspectul lor și de tonusul muscular al bustului.O vorba bătrânească spune: ”pentru un bust mare, varză, pentru șolduri fine, caș proaspăt”.Varza este foarte des folosită în vindecarea afecțiunilor.
   Dacă mâncăm aproape zilnic varză preparată sub diferite forme ne putem bucura și de un bust robust, așa cum poate multe femei își doresc.Numai că trebuie să avem o imaginație culinară bogată, deoarece nu sunt foarte multe feluri de mâncare pe bază de varză.Gătim varză dulce sau murată fie ca și ciorbă, borș, sarmale sau călită, fie ca salată în combinație cu legume, fructe obișnuite sau fructe de pădure.Sub formă de salată, varza se asortează foarte bine cu struguri, mere pădurețe, pere, portocale, morcovi, cartofi, castraveți, roșii.

   Vă prezentăm o rețetă delicioasă pe care să o preparați când nu aveți alte idei:


   Salată de varză dulce:
   - o varză dulce de mărime potrivită,
   - 2-3 cartofi fierți,
   - 3-4 linguri de maioneză,
   - mărar, pătrunjel.
   Radeți pe răzătoarea mare o varză dulce de mărime potrivită.Curățați și tăiați cubulețe cartofii, după care îi puneți peste varză.Amestecați cu 3-4 linguri de maioneză.În loc de maioneză puteți folosi pastă de tomate sau ketchup.Așezați salata pe un platou și decorați-o cu verdeață. 


   Într-o postare viitoare, vom aduce în discuție gimnastica și câteva exerciții fizice, pentru menținerea unui bust frumos și sănătos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis