miercuri, 1 iunie 2016

Beauty tips cu ulei de măsline

   Uleiul de măsline este extrem de benefic pentru sănătatea noastră, folosit în alimentația de zi cu zi.Astăzi vă descriu două procedee prin care uleiul de măsline poate fi folosit în cosmetică.
 

   Cele două trucuri nu sunt dificil de executat, iar rezultatele merită efortul depus.
 

   În primul rând, celulita ne dă bătăi de cap indiferent de vârstă sau de numărul de kilograme.O altă problemă a femeilor o reprezintă părul uscat și deteriorat.
 

   Se pune ulei de măsline la încălzit, chiar și în cuptorul cu microunde, pentru câteva secunde, cât să fie suportabil pe piele.
   Apoi se masează zonele afectate, pe rând, cât mai bine, la început cu puțin ulei, pe măsură ce pielea absoarbe uleiul, se pune tot mai mult.
   După ce ați terminat masajul, vă înfășurați cu un prosop încălzit în prealabil, tot la microunde, și stați în pat 30 minute.
   Apoi faceți un duș, să spălați uleiul de pe piele, iar dacă stați mai mult de 30 de minute, nu este nici o problemă. 




   O altă idee de folosire a uleiului de măsline vizează părul deteriorat, indiferent de motivul pentru care părul nu mai arată cum vă doriți.
   Se unge părul înainte de spălare cu ulei cald de măsline, se înfășoară părul într-un prosop cald și se ține pe cap aproximativ 15-30 minute.
   Apoi se clătește părul și se spală ca de obicei.

   În cazul celulitei cura se urmează timp de 3 săptămâni, în fiecare zi se execută acest masaj, iar dacă este nevoie, se poate face și mai mult timp.
   Pentru păr, tratamentul se urmează o dată pe săptămână sau la două săptămâni, dacă părul are tendințe de îngrășare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis