Pentru un plus de savoare și pentru un efect răcoritor instant, vă dădeam aici câteva idei.
Astăzi vă dezvălui câteva rețete în care vedeta este banalul măr sau mai exact sucul de mere.
Se amestecă câte patru linguri de suc de mere și suc de struguri albi și o lingură de sirop de vișine.Se adaugă gheață pisată și se umple paharul cu apă minerală.
Se amestecă bine 70 g suc de mere cu 30 g sirop de mentă.Se servește cu frișcă.
Se amestecă un pahar de piure de mere cu un pahar de suc de coacăze, adăugând treptat și un pahar de frișcă.Se servește cu cuburi de gheață.
Se dau două mere pe răzătoare și se amestecă cu două linguri de zahăr și puțină scorțișoară (un vârf de cuțit).Se adaugă frișcă și se pun în mixer.Se servește cu cuburi de gheață.
Se fierb două pahare de apă cu zahar și coajă de lămâie.Se dau pe răzătoare două mere mari și se stropesc cu zeamă de lămâie.Se dau prin sita 300 g de prune, după care se amestecă toate componentele.Se servește cu cuburi de gheață.
Se amestecă la mixer 70 g de chefir cu 50 g de piure de mere și 30 g de sirop de vișine.Se servește cu cuburi de gheață.
Se amestecă la mixer 200 de grame de suc de mere cu sucul de la o lămâie și o lingură de miere.Se servește cu cuburi de gheață.
Se amestecă la mixer 80 g de înghețată de fructe cu 70 g de suc de mere.Se servește cu ciocolată rasă sau fructe din dulceață.
Se fierbe 1/2 litru de apă cu trei linguri de sare și cuișoare, după care se lasă să se răcească.Se dau apoi cinci mere pe răzătoare (merele vor fi stropite cu suc de lămâie), se amestecă cu apa răcită și se adaugă, după gust, suc de lămâie sau de coacăze.
Se amestecă câte patru linguri de sirop de mere și de morcov cu două linguri de suc de lămâie.Se adaugă zahăr după gust și se umple paharul cu apă minerală.Se servește cu cuburi de gheață.
Se iau pahare înalte și se pune gheață pisată (2/3 de pahar).În fiecare pahar se adaugă 80 g suc de mere și câte 10 g suc de lămâie și sirop de vișine.
Se amestecă 50 g de suc de mere cu 50 g suc de portocale (sau de piersici) și tot atâta înghețată.Dacă se folosește sucul de portocale, se ornează cu coaja rasă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu