duminică, 21 mai 2017

Dietă cu Gerlinea

   Sunt rare situațiile în care femeile să fie prietene cu cântarul.De cele mai multe ori o femeie ține dietă și face sport pentru a se simți bine și a fi în formă. 
   Excesul de greutate și obezitatea sunt asociate cu un risc crescut pentru mai multe afecțiuni: boli cardiovasculare, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, diabet zaharat, nivel ridicat de colesterol în sânge.
   Din fericire acum există noi aliați, produsele Gerlinea.
   Gerlinea a fost lansată  în România în 2007 și este marca numărul 1 de managementul greutății.
   Misiunea acestor produse este de a ajuta persoanele să piardă în greutate și să se mențină printr-un regim de viață echilibrat.
   Coletul primit de la BuzzStore și Gerlinea a fost perfect echipat pentru a mă ajuta să scap de kilogramele nedorite:

   1 x Gerlinea Shake Ciocolată 5x30g, pudră pentru înlocuitor de masă pentru controlul greutăți i+ SHAKER CADOU,
   2 x Gerlinea Shake Cafe Frappe 330ml, înlocuitor de masă pentru controlul greutății,
   2 x Gerlinea Shake Fructe Exotice 330ml, înlocuitor de masă pentru controlul greutății,
   1 x Ghid de buzz,
   11 X Ghiduri de dietă Gerlinea,
   10 x Vouchere reducere Gerlinea,
   1 x brățară perle.
   Substitutele de masa Gerlinea sunt bogate în proteine, hipocalorice, eficiente, complete și echilibrate și pot înlocui două mese în timpul zilei.
   Pudra pentru milk-shake cu gust de ciocolată se prepară cu lapte degresat și mi-a plăcut foarte mult pentru că este groasă, cremoasă, are gust intens și mi-a potolit pofta de dulce.
   Shaker-ul primit cadou mi-a fost de ajutor și îl voi folosi în continuare, mai ales că este colorat și îmi dă o sare de bine și de veselie.
   Ghidurile și voucherele le-am dăruit colegilor pentru a le face cunoștință cu Gerlinea și pentru a le povesti despre produsele minune.

   Băuturile dietetice Caffe Frappe și Fructe Exotice sunt gata preparate, au un gust foarte bun, sunt cremoase, colorate, au proteine, vitamine și minerale și pot înlocui cu succes o masă.
   Pe mine aceste shake-uri savuroase, echilibrate m-au ajutat să las deoparte dulcurile, să renunț la gustările nesănătoase și să înlocuiesc unele mese.
   Am reușit să respect dieta pe care mi-am impus-o: fără dulciuri, pâine, prăjeli, grăsimi, cât mai multe legume și fructe, hidratare, mișcare și multă energie pozitivă.
   În ceea ce privește numărul de kilograme sunt la mijlocul drumului și sunt sigură că voi atinge targetul pe care mi l-am propus și cântarul va deveni un bun prieten.


#buzzgerlinea 

 

Un comentariu:

ShareThis