miercuri, 6 martie 2013

Rulada cu branza

   Va arat astazi ceva delicios, care se pregateste rapid si care poate fi consumat ca si desert sau ca si aperitiv.Se prepara repede si este foarte simplu.

                                                   Rulada cu branza




   Timp de preparare: 30 minute

   Avem nevoie de:
   - 4 oua
   - 150 ml smantana
   -  60 g faina
   - sare si piper
   - in functie de umplutura aleasa:
      - branza de vaci, smantana, stafide si zahar - pentru desert
      - pateu, unt si marar foarte fin tocat - pentru aperitiv
                                                    
  

   Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, smantana, sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine si se adauga faina, amestecand mereu de sus in jos ca sa nu se lase albusul.Compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 15-20 de minute la foc mediu.Foaia trebuie sa fie putin rumenita, deoarece altfel se usuca si se va rupe la rulare.Se rastoarna foaia pe un servet umed, se intoarce pe cealalta parte si se acopera cu un servet gros pana se raceste..Se umple apoi fie cu compozitia de branza amestecata cu smantana,zahar si stafide, fie cu pateu frecat, amestecat cu unt si asezonat cu marar.Se ruleaza si se da la rece.Apoi se taie in felii de 1 cm grosime.




   Va urez pofta buna!
 


      
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis